+373 69 838 138

3D Fațadă / Soclu

Vizualizarea 3D
Constructor

Izolație termică - economisire la încalzire

Cel mai important factor în spațiul economic actual este eficiența energetică.

Se prezintă pentru prima dată pe piață materialul de finisare Smart Stone ca o soluție complementară la izolația termică, datorită unei „membrane inteligente” alcătuită din nano-fibre țesute în cele mai subțiri fire. Astfel de fibre sunt acum utilizate pe scară largă în sectoarele avansate din zilele noastre și pot fi încorporate în sticlă, metal, țesături, plastic etc., acolo unde este necesar să se mențină ușurința, dar să se mărească rezistența, păstrând în același timp căldura de inginerie. 

Nanotehnologia modernă a făcut posibilă încorporarea cu succes a Fibrelor termice în piatră, care au permis obținerea efectului familiar de lenjerie termică. Astfel, clădirile sunt „îmbrăcate” într-un costum termic din marmură subțire, ușor, dar super rezistent și confortabil.

Hidroizolație

Protejarea pereților împotriva climei umede, a ploii, a zăpezii și a grindinei este o funcție foarte importantă pentru calitatea finisajului. Capacitatea unică a Smart Stone de a proteja împotriva climei umede, a ploii, a zăpezii și a grindinei este o calitate fără echivoc eficientă. Odată ce Smart Stone este instalat și adezivul a aderat complet, acesta este 100% rezistent la umiditate. Smart Stone este un material de finisare care „respiră” și facilitează ventilația pereților. Nu se acumulează condensare.

Cât costă Smart Stone

Prețul pe m2 depinde direct de cantitatea totală a comenzii, precum și de tipul și dimensiunea plăcilor.

În materialul Smart Stone sunt incluse o serie întreagă de calități esențiale, astfel încât, pentru prețul de 1m2, veți obține o protecție suplimentară împotriva umezelii, a climei reci și calde, a mucegaiului, a murdăriei și a altor calități excelente pentru o utilizare îndelungată și fără probleme.

Smart Stone este una dintre cele mai economice opțiuni de finisare. Este ușor de lucrat, nu necesită pregătire specială, instrumente și materiale scumpe. Este ușor și durabil și nu necesită costuri de funcționare.

Instalare / montaj

Potrivit pentru construcții noi și renovări. Poate fi instalat pe orice suprafață: beton, cărămidă, lemn, gips-carton, polistiren expandat, vată minerală, ipsos, ceramică, metal etc. Trebuie menționat în mod special faptul că, atunci când se utilizează Smart Stone pe o suprafață veche, deteriorată, aceasta se instalează fără a demonta vechea suprafață. 

În timpul instalării nu se utilizează alte unelte electrice în afară de malaxorul pentru adeziv, iar pentru tăiere se folosește un cuțit segmentat. GREUTATE ~ 2 kg. pe 1m². Nici o sarcină pe fundație. GROSIME – 2mm – are o rezistență superioară plăcilor de piatră tradiționale.

Recenzii
toate recenziile
Directorul tehnic al Hotelului „Diplomat Club“

... Economiile realizate în perioada de iarnă au fost cuprinse între 4 ș...

recenzie video

... Economiile realizate în perioada de iarnă au fost cuprinse între 4 ș...

recenzie video
Boris Țukerblat

Doctor în fizică și matematică, profesor, membru corespondent al Academiei de Științe a Rep...

recenzie video

Doctor în fizică și matematică, profesor, membru corespondent al Academiei de Științe a Rep...

recenzie video

Noi in Telegram

Acum puteti obține
consultatie oriunde va aflati.

Viber
Suntem in Viber
Acum puteti obține
consultatie oriunde va aflati.
WhatsApp
Noi in Whatsapp
Acum puteti obține
consultatie oriunde va aflati.