+373 69 838 138

FAQ

Întrebări frecvente

Frumusețea naturii și puterea științei unite într-o armonie perfectă. 

O revoluție științifico-tehnologică în domeniul construcțiilor. Smart Stone este un material de finisare de ultimă generație, care poate rezolva o serie de cerințe de mediu, de calitate, de siguranță și estetice, asigurând în același timp o protecție completă pe termen lung.

Împlinește toate cerințele din domeniul construcțiilor și renovărilor moderne. Este o soluție cuprinzătoare și rentabilă în ceea ce privește proprietățile și calitățile sale. Este patentat și are certificate de calitate. 

Tehnologia modernă inteligentă este prezentată pentru prima dată în materialul de finisare Smart Stone.

Costul materialului de finisare Smart Stone este calculat în conformitate cu sistemul internațional (SI) în metri pătrați (m2).

Prețul pe m2 depinde direct de cantitatea totală a comenzii, precum și de tipul și dimensiunea plăcilor.

În materialul Smart Stone sunt incluse o serie întreagă de calități esențiale, astfel încât, pentru prețul de 1m2, veți obține o protecție suplimentară împotriva umezelii, a climei reci și calde, a mucegaiului, a murdăriei și a altor calități excelente pentru o utilizare îndelungată și fără probleme.

Pentru prima dată în istoria construcțiilor, a fost dezvoltat un material de finisare unic.

Nanotehnologia israeliană modernă a făcut posibilă încorporarea unui set de lucrări pregătitoare în piatra naturală de Ierusalim, cum ar fi: hidroizolație, eficiență energetică, permeabilitate la vapori etc. În timp ce în trecut, fiecare proces era realizat separat, Smart Stone a făcut posibilă combinarea mai multor operațiuni și atingerea celui mai înalt nivel de calitate. De asemenea, a făcut posibilă realizarea lucrărilor mult mai rapid și mai ieftin. Smart Stone este un produs subțire (2 mm) și ușor (2 kg-1m2), dar devine mai rezistent decât betonul după instalare și asigură o fațadă perfectă pentru mulți ani de acum încolo printr-un singur proces de placare.

În primul rând, Smart Stone este efectul de suprafață absolut al marmurei din Ierusalim, cu un finisaj „antic” realizat manual - cele mai rafinate și mai căutate efecte în arhitectură. Fiecare efect are propriul cod și propria culoare și este interesant în felul său, indiferent dacă se folosește în proiecte ca un singur efect sau o combinație de mai multe. Orice alegere pe care o veți face va fi un avantaj pentru frumusețe și originalitate.


Codul „S” – „Stâncă” - piatră aspră ciobită, creează efectul unei pietre grele și solide.
Codul „B” – „mătase șifonată” - relief rafinat, creează un efect în lumina soarelui sau în contralumină cu un joc de umbre în relief. Mai mult
Codul „K” – „Catifea” - relief mat, cu o ușoară „moliciune”.
Codul „D” – „Lemn” - un efect structural impunător de lemn.
Codul „SV” – „Stâncă vulcan” - nou! Efect de piatră cu ciobire moale.
Codul „T” – „Travertin” - nou! Efect de piatră poroasă, structurată.

Calitatea Smart Stone a fost confirmată de institutele de standardizare din mai multe țări: Israel, Europa, Canada, Moldova și Rusia.
Toate caracteristicile îndeplinesc pe deplin cerințele și calitatea pieței globale a construcțiilor.
Materialul Smart Stone este câștigător al Medaliei de aur la „Euroinvent 2019” ca fiind cea mai bună tehnologie din punct de vedere al calității de pe piața construcțiilor.

Smart Stone este membră a Asociației „Construcții Verzi din Israel”, îndeplinește pe deplin toate criteriile internaționale de mediu. Recomandat pentru utilizare în instituțiile medicale. Are un fond de radiații zero.

Uzina producător este certificată în conformitate cu standardele internaționale.

Cel mai important factor în spațiul economic actual este eficiența energetică.

Se prezintă pentru prima dată pe piață materialul de finisare Smart Stone ca o soluție complementară la izolația termică, datorită unei „membrane inteligente” alcătuită din nano-fibre țesute în cele mai subțiri fire. Astfel de fibre sunt acum utilizate pe scară largă în sectoarele avansate din zilele noastre și pot fi încorporate în sticlă, metal, țesături, plastic etc., acolo unde este necesar să se mențină ușurința, dar să se mărească rezistența, păstrând în același timp căldura de inginerie. 

Nanotehnologia modernă a făcut posibilă încorporarea cu succes a Fibrelor termice în piatră, care au permis obținerea efectului familiar de lenjerie termică. Astfel, clădirile sunt „îmbrăcate” într-un costum termic din marmură subțire, ușor, dar super rezistent și confortabil.

Protejarea pereților împotriva climei umede, a ploii, a zăpezii și a grindinei este o funcție foarte importantă pentru calitatea finisajului. Capacitatea unică a Smart Stone de a proteja împotriva climei umede, a ploii, a zăpezii și a grindinei este o calitate fără echivoc eficientă.

Odată ce Smart Stone este instalat și adezivul a aderat complet, acesta este 100% rezistent la umiditate.

Smart Stone este cel mai bun mod de a proteja în cele mai solicitante climate. De la climatele foarte reci la cele foarte calde. În climatele în care regimurile de temperatură din aerul umed se schimbă brusc de la plus la minus și invers în decurs de o zi, Smart Stone protejează pe deplin pereții împotriva deteriorării și fisurării.

Nicio altă tehnologie nu este mai eficientă decât Smart Stone, care etanșează complet fisurile și previne formarea lor. O membrană specială în interiorul pietrei întărește pereții și îi protejează împotriva fisurilor.

Smart Stone este un material de finisare care „respiră” și facilitează ventilația pereților.

Calitatea pereților din clădirile rezidențiale, administrative și comerciale depinde în mod direct de prevenirea acumulării de umiditate în perete și de capacitatea de a deplasa „punctul de rouă”. Nivelul de permeabilitate la vapori al Smart Stone asigură pe deplin confortul și protecția.

Smart Stone este una dintre cele mai economice opțiuni de finisare. Pe piața globală a construcțiilor, aceasta este cea mai bună soluție anticriză.

Smart Stone este ușor de lucrat, nu necesită pregătire specială, instrumente și materiale scumpe. Este ușor și durabil și nu necesită costuri de funcționare.

Sistemul de combinare a mai multor etape de lucru pregătitoare într-un singur proces de finisare este eficient din punct de vedere al costurilor. Combinarea izolației termice, a hidroizolației, a securității și a pietrei naturale într-un singur produs este o idee genială care poate optimiza semnificativ banii și timpul.

Smart Stone are o funcție de absorbție a sunetului și este un plus față de efectele de izolare fonică. Clădirile rezidențiale, comerciale și de birouri vor fi dotate cu protecție suplimentară, îmbunătățind semnificativ calitatea facilităților.

Smart Stone rezistă la temperaturi ridicate și nu emite substanțe cancerigene. 

Calitatea esențială a materialului - permite ca Smart Stone să fie utilizat în clădiri cu orice număr de etaje, pentru finisaje interioare și exterioare.

Splendoarea clădirilor din piatră naturală este întotdeauna admirată pentru arhitectura sa. Smart Stone este o piatră naturală de Ierusalim în cele mai frumoase efecte lucrate manual, care nu s-a demodat de mai bine de 3 mii de ani.


Smart Stone satisface pe deplin cele mai înalte exigențe în diverse domenii ale arhitecturii și designului. Soluții pentru exterior și interior - deschide o lume nouă, posibilități incredibile de gândire în materie de design.

Principala prioritate a Smart Stone este versatilitatea.

Potrivit pentru construcții noi și renovări. Poate fi instalat pe orice suprafață: beton, cărămidă, lemn, gips-carton, polistiren expandat, vată minerală, ipsos, ceramică, metal etc. Trebuie menționat în mod special faptul că, atunci când se utilizează Smart Stone pe o suprafață veche, deteriorată, aceasta se instalează fără a demonta vechea suprafață.


În timpul instalării nu se utilizează alte unelte electrice în afară de malaxorul pentru adeziv, iar pentru tăiere se folosește un cuțit segmentat.

Adezivul este utilizat pentru plăci ceramice albe pentru exterior.

Nu se utilizează niciun material de umplere a rosturilor - adezivul în sine este un chit de hidroizolare. Un set detaliat de instrucțiuni de instalare poate fi găsit în „Fișa tehnică de instalare” (link).

Sarcinile pe care finisajele Smart Stone le rezolvă pentru clădirile cu multe și și puține etaje nu se limitează la pereții clădirilor. Smart Stone deschide posibilitățile de finisare a tuturor unghiurilor și elementelor de rază, a tavanelor și cornișelor, a elementelor decorative complexe, etc. Totul, de la balcoane la garduri și alte structuri, chiar și elementele de peisaj vor fi, de asemenea, o soluție excelentă în finisajele Smart Stone.

Posibilități nelimitate vă așteaptă în finisajele Smart Stone. În plus față de lux și originalitate - protecție completă împotriva murdăriei și a mucegaiului. Finisaje pentru restaurante, teatre, hoteluri, holuri, scări, pivnițe și garaje, soluții excelente și pentru mici detalii: un șemineu sau o coloană, un brâu de bucătărie sau o cameră de baie și multe alte posibilități sunt oferite pentru proiectul Dumneavoastră.

Perioada de garanție de 50 de ani a Smart Stone - argumentul decisiv care dovedește că este alegerea perfectă pentru un obiect de calitate.


Noi in Telegram

Acum puteti obține
consultatie oriunde va aflati.

Viber
Suntem in Viber
Acum puteti obține
consultatie oriunde va aflati.
WhatsApp
Noi in Whatsapp
Acum puteti obține
consultatie oriunde va aflati.