+373 69 838 138

Blog

Îmbunătățirea izolației pereților cu Smart Stone

Îmbunătățirea izolației pereților cu Smart Stone

Este mai bine să păstrați în casă căldura, decât să o achiziționați. Interesul pentru materialele termoizolante în special a crescut pe fondul unei creșteri considerabile a prețurilor la energie. Astăzi, consumatorul are un acces mare la materialele termoizolante, însă numai Smart Stone este capabil să mențină un echilibru termic de înaltă calitate, în același, protejând timp casa de multe alte probleme.

De ce anume Smart Stone?
Smart Stone – este un produs unic care a fost creat datorită colaborării a oamenilor de știință, chimiști, fizicieni, tehnologi și ingineri din diferite țări. Smart Stone a îmbinat pas cu pas toate descoperirile și evoluțiile utile, cu teste repetate. Cei mai buni specialiști în domeniu au consultat echipa de proiectare cu privire la instalarea rapidă și la caracterul practic al utilizării produsului. 

Calitatea și beneficiile noului produs au depășit toate așteptările! Smart Stone combină o serie de soluții populare necesare pentru o viață confortabilă și sigură. Acesta este și un material foarte prietenos cu mediul, și o economie excelentă de energie, hidroizolare bine gândită, permeabilitate la vapori, absorbție excelentă a sunetului, protecție fiabilă împotriva mucegaiului, bacteriilor și a tuturor tipurilor de contaminanți, și multe alte avantaje utile, inclusiv izolarea termică.

Termoizolare grijulie de la Smart Stone
Smart Stone nu este poziționat ca un mijloc separat de izolare termică. Pur și simplu, pentru că economisirea și păstrarea căldurii este doar unul dintre avantajele sale.
Smart Stone poate fi folosit și ca adaos la izolarea termică principală. Dar, chiar și fără alte materiale termoizolante, Smart Stone este capabil să ofere foarte multe!

Este important să înțelegem structura bine gândită a Smart Stone, ea nu reține căldura, ci pur și simplu împiedică trecerea maselor de aer practic la nivel micro.
Smart Stone este oricum lipit de suprafața peretelui, acoperă chiar și cele mai mici crăpături. O astfel de structură se menține zeci de ani, în consecință, vara, când e cald, în cameră se păstrează o răcoare plăcută, iar când sunt temperaturi scăzute, frigul pur și simplu nu poate pătrunde prin pereți în casă.
Trebuie să menționăm și obstrucția pătrunderii umezelii în cameră. Smart Stone a trecut teste în multe țări și în diferite zone climatice. S-a dovedit că nici nivelul de umiditate a aerului, nici impactul unei varietăți de fenomene atmosferice nu afectează structura sa. 
Smart Stone protejează în mod fiabil fațadele clădirilor și interiorul spațiilor, fără a interacționa cu iritanții externi.

Fiabilitate cu costuri minime de instalare
Caracteristicile de înaltă calitate, nu țin doar de trăsăturile specifice ale materialului, dar și de modalitate de a-l monta. Într-adevăr, procesul de instalare practic deloc nu e costisitor, nu sunt necesare unelte speciale, costurile de energie sunt mici și aproape că nu sunt necesare lucrări de pregătire. Cu toate acestea, instalarea Smart Stone ar trebui făcută numai de o persoană cu pregătire specială. Sau puteți apela la serviciile unei echipe de specialiști de la firma producătoare, care asigură acoperirea pereților cu material de până la 50 mp. pentru o zi de lucru. Garanția absolută de 50 de ani de la producător se oferă doar în astfel de condiții. 

Calitatea Smart Stone este confirmată de numeroase certificate și premii internaționale, precum și de funcționarea impecabilă în diferite țări de pe toate continentele.

 


Noi in Telegram

Acum puteti obține
consultatie oriunde va aflati.

Viber
Suntem in Viber
Acum puteti obține
consultatie oriunde va aflati.
WhatsApp
Noi in Whatsapp
Acum puteti obține
consultatie oriunde va aflati.