+373 69 838 138

Blog

Smart Stone - un material de finisare revoluționar. Ce este piatra inteligentă?

SMART STONE – un produs unic, dezvoltat de oamenii de știință israelieni. Acest material de finisare este folosit în întreaga lume pentru placarea fațadelor și încăperilor din interior, iar rezultatele remarcate în urma utilizării depășesc toate așteptările. Este absolut ecologic, reține perfect căldura și se instalează ușor și sigur pe orice suprafață. Nu crapă la căldură și frig, nu își schimbă structura din cauza ploilor, vântului și a altor influențe climatice și, în același timp, protejează fiabil pereții de bacterii și mucegai.

Nu vei găsi analogi, SMART STONE fiind soluția cea mai practică și cea mai rentabilă. Cu acest material problema lucrărilor de finisare exterioare și interioare este rezolvată în totalitate - pentru totdeauna. Pentru că SMART STONE îți oferă cea mai înaltă calitate cu garanție pe viață.

SMART STONE – este o piatră inteligentă. Tehnologia de producere combină o serie de procese complexe care nu pot fi repetate fără echipamente speciale și specialiști înalt specializați. Produsul finit are toate caracteristicile fizice, mecanice și tehnice ale pietrei naturale. Materialul repetă efectele și frumusețea marmurei naturale Ierusalim, realizată manual în stil „Antique”, și a lemnului prețios. În același timp, este mult mai ușor, flexibil și puternic.

SMART STONE – este o soluție perfectă pentru cei care caută un material de finisare practic, din toate punctele de vedere. În procesul dezvoltării sale s-a ținut cont de cerințele profesioniștilor din domeniul construcțiilor și finisare. La montarea acestui material nu sunt necesare lucrări prealabile lungi și costisitoare, iar instalarea în sine este ușoară și rapidă. Mai mult, toată informația despre specificul instalării sale se oferă la un master class.

SMART STONE – este un material de finisaj potrivit pentru orice stil arhitectural, de la clasic la minimalism și high-tech. Se instalează sigur pe beton și sticlă, pe lemn și cărămidă, pe plastic și plăci de OSB. Piatra inteligentă protejează pereții împotriva influențelor externe. Diversitatea de texturi și nuanțe SMART STONE contribuie la realizarea celor mai îndrăznețe idei din punct de vedere al rafinamentului și originalității, oferind un aspect de lux fără necesitatea de a plăti „bani nebuni”!

SMART STONE este utilizat în 19 țări ale lumii, pe toate continentele. În urma multor ani de exploatare, materialul nu a primit nicio reclamație. În ceea ce privește proprietățile și caracteristicile sale, a depășit toate materialele de finisare existente. Calitatea înaltă a SMART STONE este confirmată de numeroase certificate și recenzii ale clienților.


Noi in Telegram

Acum puteti obține
consultatie oriunde va aflati.

Viber
Suntem in Viber
Acum puteti obține
consultatie oriunde va aflati.
WhatsApp
Noi in Whatsapp
Acum puteti obține
consultatie oriunde va aflati.