+373 69 838 138

Blog

Smart Stone - inovație în designul interior

Smart Stone - inovație în designul interior

Paleta bogată de texturi și culori Smart Stone vă va ajuta să realizați orice idee de design!
Smart Stone combină o întreagă gamă de soluții pentru căptușeala interioară a dormitoarelor, livingurilor, bucătăriilor, holurilor, băilor, camerelor copiilor, dar și celorlalte camere. Orice detaliu al designului interior, de la pereți și tavane până la coloane, șeminee, scări, blaturi și alte elemente, va dobândi un aspect încântător și o protecție fiabilă datorită soluției inovatoare Smart Stone!

Finisaj unic
Nu există analogi Smart Stone! Această piatră este produsă folosind o tehnologie unică patentată dezvoltată de oamenii de știință israelieni. În acest material de finisare a fost posibilă combinarea multor procese care sunt necesare pentru un trai confortabil și sigur. Aderență puternică, produs ecologic, econom în ceea ce ține de energie, permeabilitate la vapori, siguranță la foc, rezistență la îngheț - tot ceea ce anterior trebuia să achiziționați și să combinați mai multe materiale, acum se găsește în Smart Stone! Și asta, cu păstrarea deplină a aspectului și a texturii materialului natural!

Garanție de jumătate de secol
Smart Stone nu face bule, nu se sfărâmă și nu se deformează sub influența factorilor externi. Cu o grosime de doar 2 mm și o greutate de aproximativ 2 kg / 1 m², efectul său asupra suprafeței este atât de redus încât poate fi utilizat cu ușurință chiar și pe structuri relativ fragile. După instalare, Smart Stone devine mai puternic decât betonul și rămâne în această formă timp de zeci de ani. Decorându-vă interiorul cu materialul de finisare Smart Stone, uitați de necesitatea reparațiilor!

Ecologie înaltă
Smart Stone nu este doar despre exclusivitatea designului, ci și păstrarea sănătății dvs. Smart Stone este recunoscut ca fiind complet sigur în ceea ce privește impactul asupra mediului. Conține săruri de la Marea Moartă care îmbunătățesc calitatea aerului din interior, ceea ce este deosebit de important pentru bolile respiratorii. Smart Stone este recomandat pentru utilizare chiar și în instituțiile medicale, să nu mai vorbim de spațiile rezidențiale și comerciale obișnuite. Acest material nu menține ciupercile și bacteriile, nu absoarbe apa și nu se estompează sub influența radiațiilor ultraviolete. Siguranța Smart Stone este confirmată de numeroase certificate din diferite țări, inclusiv din Republica Moldova. 

Stil impecabil
Smart Stone poate fi realizat în orice structură necesară: piatră naturală, marmură, lemn prețios. Tehnologia de producție Smart Stone vă permite să recreați pe o bază artificială chiar și textura rocilor! Gamă largă de nuanțe și dimensiuni contribuie la alegerea optimă a acestui material de finisare pentru designul specific al încăperii. Și, având în vedere flexibilitatea sa ridicată cu păstrarea deplină a tuturor caracteristicilor tehnice, Smart Stone poate fi pe bună dreptate recunoscut ca fiind cel mai bun produs de pe piața materialelor moderne de finisare!

Doriți mai multe detalii? Contactați specialiștii noștri pentru a afla despre toate beneficiile Smart Stone și cum poate fi utilizat în cazul dvs.!


Noi in Telegram

Acum puteti obține
consultatie oriunde va aflati.

Viber
Suntem in Viber
Acum puteti obține
consultatie oriunde va aflati.
WhatsApp
Noi in Whatsapp
Acum puteti obține
consultatie oriunde va aflati.