+373 69 838 138

Blog

Smart Stone - utilizarea pietrei inteligente pentru acoperirea fațadelor

Smart Stone este cea mai bună opțiune pentru acoperirea fațadei casei dvs. Această tehnologie nu are analogi în ceea ce privește protecția, fiabilitatea și durabilitatea casei, precum și mulți alți parametri.
Smart Stone este un material de finisare folosit în toată lumea, iar rezultatul utilizării sale este impecabil! Profitați de cea mai înaltă calitate Smart Stone confirmată de garanție pe viață, iar problema finisării fațadei va fi închisă pentru totdeauna.

Finisare cu Smart Stone
Materialul de finisare Smart Stone ajută la rezolvarea multor probleme asociate cu pregătirea fațadei pentru placare. Însuși procesul de pregătire nu necesită mult timp și nici cheltuieli adăugătoare. Smart Stone se atașează cu ușurință pe diferite tipuri de suprafețe și se menține bine, indiferent de natura influențelor externe.
Cu o greutate de aproximativ 2 kg pe 1 mp. m, Smart Stone nu îngreunează pereții și nu încarcă fundamentul casei. Smart Stone poate fi îndoit ușor la 90°, oferind o protecție mai bună pentru zonele de colț. Acest tip de piatră este la fel de bun pentru protejarea și decorarea locuințelor noi, precum și pentru renovarea clădirilor fără limită de etaj construite anterior.

Particularitățile Smart Stone
Smart Stone are un potențial mare în ceea ce privește îmbunătățirea calității finisajelor fațadelor. 
Calitățile sale explotaționale de înaltă calitate contribuie la rezolvarea multor probleme asociate cu protecția pe termen lung a clădirilor și spațiilor. Materialul a combinat în sine 100% rezistență la umezeală și permeabilitate excelentă la vapori, lipsa de fisuri și rezistență la ciclicitate, ecologie și siguranță.

Smart Stone este utilizat pe scară largă în țările din Europa, America de Nord și Orientul Mijlociu în diferite zone climatice. Începând din 2008 și până în prezent, Smart Stone nu a primit niciun comentariu negativ atât de la dezvoltatorii mari, cât și de la clienți privați. Smart Stone are o serie de premii la expoziții internaționale, inclusiv Medalia de aur a expoziției Euroinvent ca tehnologie modernă remarcabilă.

Montarea Smart Stone
Procesul de montare a Smart Stone a este destul de simplu și se realizează în cel mai scurt timp posibil. Nu este nevoie de nicio pregătire specială a peretelui, nu sunt necesare instrumente scumpe. Practic nu sunt folosite electricitatea și alte resurse.

Montarea se efectuează de specialiști bine instruiți. Un grup din 2-3 oameni, într-o zi acoperă o suprafață de perete cu Smart Stone de până la 50 de metri pătrați. Această tehnologie nu necesită compoziții scumpe de adezivi sau ciment. Iar exploatarea ulterioară a pietrei inteligente nu va avea nevoie de lucrări de reparații și restaurare.


Noi in Telegram

Acum puteti obține
consultatie oriunde va aflati.

Viber
Suntem in Viber
Acum puteti obține
consultatie oriunde va aflati.
WhatsApp
Noi in Whatsapp
Acum puteti obține
consultatie oriunde va aflati.