+373 69 838 138

Blog

Avantajele și caracteristicile Smart Stone

Utilizarea pietrii inteligente în lucrările de finisare oferă mult mai multe avantaje în comparație cu alte materiale. Și aici vorbim nu doar de calitatea înaltă al acestui material și a potențialului său remarcabil. Dar și despre economia de bani și timp, pe care îl oferă acesta. SMART STONE e soluția potrivită în rezolvarea problemelor de finisare a clădirilor și locuințelor. Smart Stone oferă cea mai bună decizie arhitecturală, caracterizată prin stil sofisticat, nivel ridicat de securitate și perioadă îndelungată de funcționare eficientă!

Material ecologic
Procesul de producere, utilizare și exploatare ulterioară a pietrii inteligente este absolut ecologic.
Aceasta nu poluează mediul înconjurător. Nu absoarbe și nu emite substanțe nocive și cancerigene, are nivelul de radiație „0”.

Texturi uimitoare, dimensiuni variate și o gamă largă de culori.
În reprezentanțele companiei, poți selecta cu ușurință culorile exacte și texturile care corespund pe deplin preferințelor tale. Astfel, alegerea ta va fi impecabilă și va crea originalitatea potrivită stilului tău!

Aspect deosebit
SMART STONE se va potrivi armonios în interiorul locuinței tale. Te așteaptă o gamă variată de opțiuni de decor, rafinate și exclusive. Caracteristicile estetice deosebite ale pietrii, compatibilitatea texturilor și nuanțelor - toate acestea vor sublinia individualitatea interiorului și se vor combina perfect cu mobilierul și obiectele de interior.

Rezistență la influențele externe
Piatra Smart Stone este rezistentă la condiții meteorologice dure și protejează împotriva consecințelor schimbărilor bruște de temperatură și umiditate. Astfel, Smart Stone este un adevărat scut de protecție împotriva distrugerii pereților, cu o garanție absolută de minim 50 de ani!

Hidroizolație fiabilă
Datorită unor tehnologii bine gândite, implementate de specialiștii Smart Stone, piatra oferă protecție 100% sigură împotriva umezelii și consecințelor distructive ale ploii, zăpezii și grindinei.

Fără ciuperci și mucegai
Materialul inovator SMART STONE protejează eficient împotriva murdăriei și previne formarea mucegaiului.

Domeniu larg de aplicare
Piatra inteligentă este un material foarte versatil, fiind potrivită atât pentru finisarea clădirilor noi, cât și pentru restaurarea cu ușurință a unei suprafețe vechi, deteriorate. Caracteristicile sale permit instalarea acesteia pe orice suprafață: beton și cărămidă, gips-carton și plastic, ceramică veche și polistiren. Piatra poate fi folosită pentru restaurarea mobilierului vechi, iar datorită rezistenței sale la temperaturi ridicate, poate deveni punctul de atracție al unei încăperi prin utilizarea la amenajarea un șemineu luxuriant.

Decorarea clădirilor atât în ​​interior, cât și în exterior
Poți transforma calitativ nu doar pereții interiori ai încăperii, ci și fațada exterioară a clădirii. Practic, cu ajutorul pietrei Smart Stone casa ta va arăta din exterior de parcă ar fi acoperită cu marmură!

Structură flexibilă
După necesitate, piatra SMART STONE poate fi îndoită cu ușurință la 180 de grade. Astfel se potrivește pe suprafețe complexe, unghiulare și rotunjite, indiferent de dimensiunea și forma acestora. Creează fără efort un efect excelent de piatră de colț.

Montare ușoară
Fără panouri grele, grămezi de gunoi și deșeuri, nu necesită procesare suplimentară - totul este destul de simplu, rapid și convenabil!

Fixare pe diverse suprafețe fără pregătire prealabilă
Fixarea pietrei Smart Stone pe suprafețe uniforme sau curbate nu necesită nicio pregătire prealabilă semnificativă, cu excepția aplicării unui strat de grund.

Durabilitate
Conform cercetărilor Institutului de Standarde din Israel (MATTI), piatra inteligentă de la SMART STONE are un standard de sustenabilitate de 50 de ani.


Noi in Telegram

Acum puteti obține
consultatie oriunde va aflati.

Viber
Suntem in Viber
Acum puteti obține
consultatie oriunde va aflati.
WhatsApp
Noi in Whatsapp
Acum puteti obține
consultatie oriunde va aflati.