+373 69 838 138

Lucrări de fațadă la cheie

Gama completa de servicii

Lucrări de fațadă la cheie

Compania Smart Stone oferă servicii de finisare a fațadelor clădirilor și diverselor construcții cu Smart Stone. Specialiștii noștri execută lucrări de finisare la cheie, indiferent de complexitatea lucrării. Datorită tehnologiei Smart Stone, vă este disponibilă cea mai bună calitate a materialului de căptușire cu o garanție de jumătate de secol.

10 ani
Ne ocupăm de finisarea fațadelor
1000+ obiecte
Proiecte realizate cu succes
50 ani
Garanție la materiale și lucrări de finisare a fațadelor
Cel mai bun preț
Prețul la materialele pentru finisarea fațadelor de la producător
1
Pregătirea substratului

Una dintre caracteristicile Smart Stone este fixarea sa puternică pe orice suprafață, indiferent de caracteristicile de design și trăsăturile specifice ale acesteia. Practic nu este necesară pregătirea prealabilă a fațadei. Cu toate acestea, meșterii noștri inspectează cu atenție suprafața peretelui pentru curbură, murdărie, umiditate și alte defecte. Eliminăm independent orice defect care poate interfera cu instalarea de înaltă calitate.

2
Finisarea fațadelor

Smart Stone nu creează absolut nici o presiune asupra pereților. În același timp, este suficient de puternică pentru a servi eficient mulți ani. Specialiștii noștri stabilesc în mod independent cele mai bune modalități de a face față suprafețelor unghiulare, rotunde și alte tipuri de suprafețe nestandard, dacă există, inclusiv zonele greu accesibile. Dacă este necesar, sfătuim clientul asupra combinațiilor optime de materiale pentru a obține efectul dorit. Într-o zi lucrătoare, doi dintre specialiștii noștri acoperă aproximativ 50 m² de suprafață cu materialul.

3
Predarea obiectului

Specialiștii Smart Stone desfășoară lucrările de finisare cu maximă acuratețe, fără a afecta alte elemente ale cladirii. Înainte a preda obiectul avem grijă să facem ordine pe teritoriu. Angajații noștri colectează și evacuează deșeuri de construcții și altele generate în procesul de finisare. Clientul poate savura imediat rezultatul muncii noastre, fără modificări suplimentare și îmbunătățiri. 

4
De ce merită să ne alegi pe noi?

Caracteristicile înalte de exploatare Smart Stone sunt asigurate numai cu condiția respectării stricte a tuturor etapelor lucrărilor de finisare. Specialiștii companiei realizează placarea cu respectarea deplină a tuturor condițiilor prescrise în harta tehnologică pentru montarea acestui material. Toate lucrările le efectuăm singuri, fără implicarea unor specialiști terți. Rezultatul muncii noastre este certificat de obligațiile de garanție ale companiei Smart Stone. 

Contactează-ne
Moldova, Chisinau, str. Timis 15
+373 69 838 138 +373 22 228 108
Trimiteți mesaj

Noi in Telegram

Acum puteti obține
consultatie oriunde va aflati.

Viber
Suntem in Viber
Acum puteti obține
consultatie oriunde va aflati.
WhatsApp
Noi in Whatsapp
Acum puteti obține
consultatie oriunde va aflati.